COACHYIN

Een combinatie van Yin Yoga & Coaching

- door Dokter Juriaan -


(Voor iedereen toegankelijk, zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)

Be silent
Be patient
Be confident

CoachYin is een unieke combinatie tussen coaching én yin yoga. Juriaan neemt je mee in een reis door hoofd en lijf. Het helpt je om meer in verbinding te komen met jezelf, om te gaan met ongemak en meer tijd, ruimte en helderheid te creëren in zowel je lijf als je hoofd.

Wat COACHYIN jou brengt...

1. Verbinding

Contact maken met lijf en hoofd. Zodat ze weer een waardevolle bondgenoot worden van elkaar.

2.Leren blijven in het ongemak

Niet wegvluchten als het ongemakkelijk wordt, maar leren blijven. De realiteit aanvaarden en deze gebruiken voor groei en ontwikkeling.

3. Vertragen

Coachyin leert je stil te staan en vertragen. In de vertraging kan je herstellen.

4. Ruimte in hoofd en lijf

Ruimte in je lijf is ook ruimte in je hoofd. Een plek waar iets nieuws uit kan ontstaan.

5. Keuzes maken

Wanneer je meer in contact bent met je lijf ben je ook in staat om betere en oprechte keuzes te maken.

6. Rust

Weten wat je grenzen zijn en met jezelf omgaan vanuit mildheid.

"Wanneer je in staat bent om in het ongemak te blijven, hoef je niet steeds in allerlei angstreflexen weg te schieten. En kun je tijd en ruimte creëren om te reflecteren en vanuit daar beslissingen te nemen die daadwerkelijk goed en kloppend zijn voor jou."

Juriaan Galavazi. Arts | coach | auteur @dokterjuriaan

Dokter Juriaan - Arts | Coach | Auteur 

Voorheen had ik niet zo veel met yoga. Ik was meer van het hardlopen, racefietsen, traitlon en krachttraining. Tot ik een aantal jaar geleden een retreat deed waar we ook 2 x per dag yogales kregen. Sinds die week ben ik fan van met name Yin Yoga. Bij Yin Yoga zit je steeds een aantal minuten lang in één pose/houding. Een perfecte oefening om te leren blijven in ongemak, te leren verduren...In deze maatschappij hebben we niet meer zo geleerd om te verduren of om te gaan met ongemak.

Wanneer je in staat bent om in het ongemak te blijven, hoef je niet steeds in allerlei angstreflexen weg te schieten. En kun je tijd en ruimte creëren om te reflecteren en vanuit daar beslissingen te nemen die daadwerkelijk goed en kloppend zijn voor jou.

Dus Yin Yoga is een ideale manier om te leren omgaan met ongemak en zowel je brein als je lijf te trainen om op die (ongemakkelijke) plek te blijven en daarin goed voor jezelf te leren zorgen.

Vier inspirerende CoachYin-sessies staan voor je klaar. Ervaar zelf de voordelen van diepe, ontspannende stretches die hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding brengen.


Geen zorgen wanneer je nog nooit yoga gedaan hebt, deze lessen zijn voor iedereen. Je kunt ze overal volgen - in je eigen woonkamer of zelfs op vakantie...deze 4 sessies zijn altijd binnen handbereik.

Rol jouw matje uit wanneer het jou uitkomt, en geniet van een ontspannen sessie waar je ook bent. 

Deze 4 inspirerende online CoachYin sessies staan voor jou klaar:

Sessie 1:

Balans

Balans is het licht en het donker, de blijdschap en het verdriet, het vertrouwen en de onzekerheid. De vraag is of we het allemaal waar kunnen laten zijn. De kunst is om te leren blijven en een plek van nieuwsgierigheid in te nemen. Dat alles er is voor jou, zodat je kunt leren, groeien en ontwikkelen.

Sessie 2:

Van Angst naar Vertrouwen

Eén kant weet wat goed en kloppend is voor jou. Een andere kant vraagt zich af of je dat wel mag doen. Stel nou dat het mislukt, dat je faalt, dat je een ander daarmee teleurstelt. En daardoor schieten we steeds weer in reflexen om dat niet te hoeven voelen.


Sessie 3: 

Vrij van belemmerende overtuigingen

Aangeleerde gedachten en overtuigingen hebben soms jarenlang goed gewerkt, maar dat wil niet zeggen dat ze ook nu nog bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Ze leren los te laten, vooral ook ook door te zien waar je nog aan vasthoudt. Zodat er ruimte komt voor iets nieuws. Iets dat meer kloppend is voor jou.

Sessie 4:

 Mildheid en trouw blijven aan jezelf

Waar kies jij voor? Voor realiteit of voor theater? Voor oprechtheid of voor het per se willen behouden van de harmonie? Soms draagt een ‘nee’ meer bij aan de verbinding dan een ‘ja’. Dus zorg dat je voorbereid bent en dat je jezelf kunt begeleiden op die momenten dat je gekwetst, afgewezen, beoordeeld en veroordeeld wordt. Zodat je koers kunt houden en trouw kunt blijven aan jezelf.

Totale waarde: 125 EUR
Nu slechts: €80,-

ONLINE COACHYIN PROGRAMMA

Een waardevolle combinatie tussen coaching en yin yoga. 4 inspirerende online sessies/lessen die hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding brengen. Voor iedereen toegankelijk, waar en wanneer je maar wilt (ook als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd).


 • Online sessie/yogales 1: Balans (51 minuten)
 • Online sessie/yogales: Van Angst naar Vertrouwen2 (56 minuten)
 • Online sessie/yogales 3: Vrij van belemmerende overtuigingen (47 minuten)
 • Online sessie/yogales 4:  Mildheid en trouw blijven aan jezelf (58 minuten)
 • BONUS: meditatiebundel (t.w.v. 45 euro) 

‘Wanneer je meer contact met je lijf hebt, het vermogen hebt om jezelf rust en ruimte te geven...zal je in staat zijn om betere beslissingen te nemen’

Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt? Dat je agenda leiding heeft over jou in plaats van andersom? Dat je je voorneemt om goed voor jezelf te zorgen en dat er toch steeds weer van alles tussenkomt? Dat je andere keuzes wilt maken, maar dat iets in jou hapert en twijfelt? Dat je je afvraagt wie jij bent; wat zijn jouw talenten en wat is jouw bestemming?

Je lijf is slimmer dan je hoofd.

Waardevol dus om daarmee in verbinding te komen. Zodat je hoofd en lijf weer met elkaar kan laten samenwerken waardoor je meer rust en ruimte ervaart. En vanuit daar keuzes kunt maken die goed en kloppend zijn voor jou.


Dit online CoachYin programma is iets voor jou wanneer je...


 • Meer in verbinding wilt komen met je lichaam
 • Meer ruimte wilt creëren in lijf en hoofd
 • Beter wilt leren omgaan met ongemak als angst en onzekerheid
 • Betere keuzes wilt leren maken die kloppend zijn voor jou
 • In verbinding wilt kunnen blijven met jezelf én de mensen om je heen
 • Wilt leren ontspannen en beter slapen
 • Op je eigen moment, flexibel wanneer en waar je maar wilt coachyin wil doen

Veel gestelde vragen over coachyin

Ik heb nog nooit yoga gedaan en ben ook niet lenig, kan ik dan wel meedoen?

Zeker! De sessies zijn voor elk niveau. Je kunt de houdingen op verschillende manieren doen (wordt in de video uitgelegd en voorgedaan) waardoor het voor iedereen te volgen is.

Ik ben yoga docent, is dit dan wel iets voor mij?

De aandacht ligt vooral op de combinatie van persoonlijke groei en de waarde van Yin yoga daarin. En niet op het perfect uitvoeren van de poses, De sessies zijn met opzet laagdrempelig en daardoor voor iedereen - ervaren en onervaren - toegankelijk en juist de combinatie met coaching maakt het uniek.

Ik heb geen yoga spullen, moet ik die eerst kopen?

Je hebt niet veel materialen nodig. We hebben het zo simpel mogelijk gehouden. Een matje kan handig zijn, een (meditatie-) kussen en eventueel een dekentje.

Hoe lang duurt iedere sessie?

De sessies duren tussen de 40 en 50 minuten. Met aansluitend nog een muzieknummer ter afsluiting.

Is er muziek bij?

Er is een aparte playlist die volledig is afgestemd qua tijdsduur op iedere sessie. Deze wordt steeds afgesloten met een muzieknummer die aansluit op het thema van de betreffende sessie.

Hoe lang zijn de sessies/lessen te bekijken?

In elk geval 2 jaar en mogelijk langer!

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer rust, ruimte en verbinding.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.