"Hebben angst en onzekerheid leiding over jou? Laat mij je uitleggen hoe je direct kan bijsturen naar een route van gezond vertrouwen".

Masterclass Gezond Vertrouwen

Onzekerheid als kans

"Juriaan is een meester in het geven van handvatten om zelf weer aan het roer van je eigen leven te komen staan."

Menno Kole - Sportredacteur

Hoe zou het zijn als je in vertrouwen kan blijven, ongeacht de externe omstandigheden?

Juriaan Galavazi

STUUR BIJ NAAR EEN ROUTE VAN GEZOND VERTROUWEN

Velen van ons halen vertrouwen uit de prestaties en de successen die we leveren. Daarmee maken we ons vertrouwen afhankelijk van iets wat buiten ons ligt en verzwaren we iedere stap die we zetten met de plicht om succesvol te moeten zijn.

Resultaat? Stress en spanning.

Na deze masterclass heb je helder wanneer je je op het pad van angst en controle begeeft en hoe je direct kan bijsturen naar een route van gezond vertrouwen.

Bekend van:

null     null    null   null      

null   null  null   null   null

In de masterclass leer je:

  • Herkennen wanneer je beslissingen neemt uit angst, onzekerheid of een behoefte aan controle.
  • Hoe je direct kan bijsturen naar een plek van meer vertrouwen.
  • Hoe je meer rust, ontspanning en stabiliteit in je leven kan brengen.
  • Onzekerheid en angst vóór je te laten werken in plaats van tegen je.
  • Richting te bepalen én koers te houden, ook als niemand je kan volgen.
  • En hoe je met één zin je leven kunt veranderen.


Wat zal het doen met jouw energie? Met je gezondheid? Met je relaties?

ARTS EN COACH

Daar waar je met je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Je leert oude, aangeleerde programma’s herkennen en hoe je deze kan gebruiken én veranderen.

MILD & MEEDOGENLOOS

Je leert om jezelf vanuit mildheid te benaderen en vervolgens ook meedogenloos bij te leren sturen, zodat je kan doen wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou.

CONCREET

Je krijgt glashelder wanneer je beweegt op basis van angst en controle en wat je hebt te doen om te komen op een plek van gezond vertrouwen.

Over Juriaan Galavazi

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als arts en coach bij Dokter Juriaan begeleid ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen.

Als ik één ding de afgelopen vijftien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als huisarts is het wel dat stress en een hoofd vol gedachten uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten zoals chronische vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen, blessures, hartkloppingen of buikklachten. Daar waar je met je kop geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie Dokter Juriaan als mijn missie om mensen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven.

null

null

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van."

Anouk Smulders - presentatrice


Stel je voor: je handelt niet meer vanuit angst en controle omdat je in staat bent om oprechte keuzes te maken en je doelen te bereiken vanuit vertrouwen, overgave en een diep verlangen.

Hoe? Leer & ervaar het via deze masterclass.


Wil je niet nog langer plaatsnemen in de wachtkamer van je eigen leven? 

Meld je dan hier aan voor de masterclass. En start je reis naar een gezond vertrouwen.

Een pad naar Zelfvertrouwen,
Zelfrespect en Zelfwaardering.


Duur: Circa 60 minuten

(Bij vragen mail team@dokterjuriaan.nl)

Start direct met de Masterclass Gezond Vertrouwen


Bekijk de masterclass waar en wanneer het jou uitkomt.

PATRONEN DOORBREKEN


Je beseft dat er iets moet veranderen. Maar hoe dan? Je weet het en toch blijf je vasthouden aan oude patronen. Het is bekend en dus een soort van veilig. Het nemen van die andere route is nog te spannend.

Wil je deze patronen doorbreken dan heb je de realiteit aan te kijken. Iets in jou is er klaar voor om dat nu ook echt te gaan doen. Anders was je hier niet.

Dus ben je bereid om dat deel wat je spannend vindt daadwerkelijk aan te gaan, zodat je in staat bent om te bouwen aan je karakter en de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn?

Vertrouwen zal je niet vinden door op jacht te gaan naar vertrouwen, maar door jezelf toe te staan om onzeker te mogen zijn. Wanneer je jezelf daarin kunt begeleiden dan zal je iedere stap kunnen nemen die goed en kloppend is voor jou, los van het eventuele resultaat.

Is het niet helemaal zoals je gewenst had, dan hoef je daar niet meer in een reflex vandaan te schieten. Dan ben je in staat om jezelf daarin te begeleiden en bij te sturen. Zo simpel. (En zo niet eenvoudig…)

Leer hier meer over tijdens de masterclass Gezond Vertrouwen, Onzekerheid als Kans.