Re-Connect

16 - 17- 18 november 2023

3 dagen die je leven daadwerkelijk kunnen veranderen:

 • Inzichten, kennis en tools waar je de rest van je leven profijt van zult hebben
 • 3 dagen live met Juriaan, meer dan 30 coachingsuren
 • Omringd door gelijkgestemden (max 100 deelnemers)
 • Live optredens van inspirerende artiesten 
 • Lunch en diner inbegrepen 
Aanmelden


"Hoe houd je koers ook als een ander je niet kan volgen?

Hoe voorkom je dat je niet in allerlei reflexen schiet uit angst om niet goed genoeg te zijn, de verbinding te verliezen of uit angst voor de eventuele risico's van je keuzes?

Dat is een uitdagende plek om te zijn"

Wat deelnemers over de 3-daagse zeggen

Aanmelden


Tijdens RE-CONNECT leer je hoe je contact kunt maken met jouw verlangens en drijfveren én hoe je verbindingen kan aangaan met mensen die jou waarderen voor wie je bent en niet voor wie je in hun ogen zou moeten zijn. Je leert koers te houden, ook als de ander je even niet kan volgen. Zodat je van daaruit jouw kostbare waarde kunt toevoegen aan de wereld om jou heen.


Drie inspirerende dagen waarin je inzichten, kennis en tools leert waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Een rollercoaster aan ervaringen: met veeinteracties, mogelijkheid tot vragen stellen en gesprekken die voor iedereen herkenbaar en waardevol zijn.


Ik deel mijn eigen persoonlijke verhalen en professionele ervaringen, waarbij ik de inzichten met je zal delen die ik tot op dag van vandaag nog inzet en die mijn leven blijvend positief hebben veranderd.

Juriaan Galavazi

Tools & inzichten waar je de rest van je leven iets aan hebt

Je leert trouw te zijn aan jezelf, te gaan staan voor wat jij waardevol vindt en dat ook daadwerkelijk in de vorm tot expressie te gaan brengen.

Je leert hoe je omgaat met de oordelen en overtuigingen van jezelf én die van anderen en hoe je ze weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Je leert je hoe je jezelf weer positieve energie kunt geven, maar óók hoe je op een constructieve manier kunt omgaan met ongemak en tegenslagen. Niet door ervan weg te gaan, maar juist door er contact mee te leren maken en het tot iets waardevols kunt laten transformeren.

Je zal ontdekken wat er echt toe doet in jouw leven. Vanaf hier weet je waar je ‘ja’ op gaat zeggen, maar vooral ook waar je ‘nee’ op gaat zeggen. Jouw kwaliteit van leven wordt vooral bepaald door die momenten waarop je in staat bent om ‘nee’ te zeggen.

Juriaan is een meester in het geven van handvatten om zelf weer aan het roer van je eigen leven te komen staan.

Menno Kole

'Jouw lijf is de perfecte thermometer,

de richtingaanwijzer die je exact vertelt

welke richting je op mag gaan.

Mits je bereid bent om te luisteren'


Juriaan Galavazi is arts, coach, spreker en auteur van de bestsellers ‘Van klacht naar kans’ en ‘Jij bent de liefde’. De sessies van Juriaan worden door velen als transformerend ervaren. Hij neemt je mee op reis naar binnen. Waarbij hij je in contact brengt met jouw overtuigingen die je ergens voor waar hebt aangenomen, maar je tegelijkertijd ervan weerhouden om keuzes te maken die daadwerkelijk goed en kloppend zijn voor jou. Tegelijkertijd leert hij je om ongemakkelijke gevoelens te doorvoelen op een manier dat ze vóór je gaan werken in plaats van tegen je. Juriaan staat bekend om zijn directe en confronterende aanpak, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Juist hierdoor doeltreffend en resulterend in een structurele verandering.


null


Bekend van:

null

null

null

null

Programma 16 - 18 november 2023

16 nov

12.30u

- 22.00u

Dag 1: 

Verbinden 

met de realiteit

Je hebt de realiteit recht in de ogen aan te kijken. Je hoofd afwenden, aanpassen of zwijgen draagt op geen enkele manier bij. Een discussie met de realiteit ga je hoe dan ook verliezen. Dus waar sta je nu, wie ben jij en wat wil je ten diepste? 


16,17 & 18 nov

17 nov

9.30u -

22.00u

Dag 2:

Verbreken

van oude patronen

Iets in jou weet wat juist is. Iets anders vraagt zich af of dat wel mag. Angst voor falen, verlies, de risico's en het onbekende. Welke gedachten en gevoelens hou je nog in stand en hoe kan je ze vóór je laten werken in plaats van tegen je?


16,17 & 18 nov

18 nov

930u-

18.00u

(VIP tot

21.00u)

Dag 3:

Verbinden van je

talenten en bestemming

Opnieuw verbinden door eerlijk, open en oprecht te verschijnen. Je bent op een plek van gezond vertrouwen. Alles wat je geleerd hebt kun je toepassen om jouw waarde toe te voegen aan je eigen leven én aan de wereld om je heen.


16,17 & 18 nov

Voor wie

Voor iedereen die wil leren, groeien en ontwikkelen. Die de moed heeft om iets aan zichzelf te veranderen. Oude patronen vervangen voor iets wat constructiever is. Die willen werken aan hun eigen binnenwereld, zodat ze een fundament kunnen creëren om hun leven op te bouwen.

Wil jij je verbinden met de wereld om je heen zonder jezelf weg te geven, trouw blijven aan jezelf en jouw kostbaarheid volledig tot expressie brengen, dan is ‘Re-Connect’ de ultieme ervaring om je leven naar een volgend niveau te brengen


null

Ultieme zelfzorg

Voordat je je buitenwereld vorm kan geven, heb je eerst te werken aan de relatie tussen jou en jezelf. Vanuit daar zal de rest zich ontvouwen. Als die relatie niet op orde is, dan gaat al het andere vroeg of laat de regie krijgen over jouw leven. Er is dus geen betere investering die je kunt doen dan in jezelf. Jouw karakter is wat je overal met je mee zal dragen. Al stort de wereld om je heen in, dan heb je altijd jezelf om op terug te vallen.
Dat geeft rust en vrijheid.

Live optredens

The Wanderer gaat over transformatie, menszijn, en het volgen van jouw hart en ziel. Kwetsbaar in woord en hoopvol in geluid.


De op TikTok populaire Daisy Veenstra (100.000 volgers) zingt over thema's zoals eenzaamheid en onzekerheid. Zoals haar song "Wat wil je écht?"

"Ik heb zo vaak even niet voor mij gekozen
En mezelf daarmee aan de kant gezet
En wat belangrijk was voor mij zo weggeschoven
Tot ik mezelf afvroeg: 'Wat wil je écht?'"

Locatie & tijden

Orpheus theater
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn
Donderdag: 12.30u (inloop vanaf 11.30u) - 22.00u
Vrijdag: 9.30u (inloop vanaf 8.45u) - 22.00u
Zaterdag: 9.30u (inloop vanaf 8.45u) - 18.00u 
(Voor de Diamant deelnemers is er zaterdag aansluitend nog een diner in de VIP Lounge tot 21.00u)

Eten en drinken

Er is onbeperkt koffie, thee en water beschikbaar. Op donderdag is het diner voor je verzorgd. Op vrijdag zowel lunch als diner en op zaterdag is er voor iedereen lunch. Wanneer je een 'Diamant-ticket' hebt dan is er aansluitend op zaterdag ook nog een diner.
Het is mogelijk om zelf nog wat te eten en te drinken mee te nemen voor in de pauzes.

Kies jouw ticket

Goud

Goud

600,-
 • 30 uur coaching
 • 2x lunch en 2x diner inbegrepen
 • Onbeperkt water, thee & koffie
 • Inbrengen van vragen
 • Live optreden The Wanderer
 • Live optreden Daisy Veenstra
 • Werkboek
 1.  Voorste 2 rijen 
 2. 2 exclusieve live zoomsessies
 3. Toegang tot VIP Lounge na afloop van dag 3 (incl. diner)
Diamant

Diamant

775,-
 • 30 uur coaching
 • 2x lunch en 3x diner inbegrepen
 • Onbeperkt water, thee en koffie
 • Inbrengen van vragen
 • Live optreden The Wanderer
 • Live optreden Daisy Veenstra
 • Werkboek
 • Voorste 2 rijen in de zaal
 • 2 exclusieve live zoomsessies op 21 & 28 nov
 • Toegang tot VIP Lounge na afloop van dag 3 (incl. diner) 

Veel gestelde vragen over Re-Connect

Waarom een groep?

Veel mensen zien op tegen een groep en hebben liever de voorkeur voor individuele sessies. Begrijpelijk, ik heb zelf ook op die plek gestaan. Maar absoluut een gemiste kans. Alle deelnemers, ook degenen die er tegenop zagen om (weer) in een groep deel te nemen, geven unaniem aan hoe krachtig de groep is tijdens de meerdaagse trainingen. De groep werkt vóór jou. Het zijn allemaal gelijkgestemden met maar één doel voor ogen: de relatie tussen hen en henzelf naar een ander niveau toebrengen. De groep stelt je ook in staat om je af en toe wat terug te trekken en tegelijkertijd als speler deel te blijven nemen wanneer er gewerkt wordt met iemand anders uit de zaal. In essentie zijn we namelijk allemaal precies hetzelfde. Met dezelfde angsten, dezelfde twijfels, pijn, onzekerheid en verdriet. En met dezelfde verlangens: het verlangen om gezien, erkend en gewaardeerd te kunnen worden. Liefde te kunnen geven en liefde te kunnen ontvangen. Juist deze herkenning, bij ieder op een ander vlak in zijn of haar leven, versterkt en bekrachtigt jouw proces.

Waarom een meerdaagse?

Jezelf gedurende een aantal dagen onderdompelen met volledig focus op jezelf is enorm krachtig. Vele malen krachtiger dan af en toe een kort moment een één op één sessie.

Een nieuwe taal leer je ook beter wanneer je korte tijd achter elkaar in het buitenland verblijft dan één keer in de week een uurtje. En reken maar dat je een 'nieuwe taal' gaat leren!!

We scheppen de ideale omstandigheden zodat jij je volledig kunt richten op de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ. Er is geen ruimte om te “ontsnappen”. Het stelt je in staat om daadwerkelijk de stappen te nemen die nodig zijn om jouw leven naar een andere plek toe te brengen.

Waarom gaat dit me wel wat opleveren?

“Ik heb al zoveel gedaan. Wat maakt dat deze drie dagen me nu echt iets gaan brengen?”
Wat ik vaak terug hoor is dat mensen nooit hadden gedacht dat ze zoveel konden bereiken in drie dagen. Wat het anders maakt is de directheid: mild en meedogenloos. Je hebt bij mij geen kans om te ontsnappen. Het is de combinatie van de confrontatie, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Namelijk om de verbinding tussen jou en jezelf naar een betere plek toe te brengen. Is na drie dagen je hele leven anders? Nee, natuurlijk niet. Het leven zal je blijven uitdagen. Maar wanneer je de aangeleerde kennis en ervaringen toe blijft passen, dan heb je goud in handen en zal je daar de rest van je leven een ongekend profijt van hebben. Jij hebt hierna ten alle tijden leiderschap over jouw leven, met alles wat daarin op je pad zal komen.

Ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Is dit dan nog wel waardevol?

Zeker! Herhaling en het steeds weer op een andere manier bezig zijn met hetzelfde thema is enorm waardevol en noodzakelijk voor verdere diepgang en groei. Zelf heb ik jarenlang bij trainingen geassisteerd en juist door iedere keer weer in mijn praktijk dezelfde verhalen te vertellen werd het langzaamaan een onderdeel van wie ik ben.
Soms kan het hoofd zeggen: ‘Oh, dat ken ik al…’ Dan denken we dat we alles al weten en geleerd hebben. We ontnemen onszelf daarmee de kans om nog verder te ontwikkelen. Ook in deze drie dagen zal je absoluut weer nieuwe dingen horen en ervaren. En van wat je al eerder gehoord hebt: toen stond je op een andere plek in je leven dan waar je nu staat. Dus mocht je al veel gedaan hebben, dan zeker een unieke kans om naar een nog dieper level toe te groeien!

Ik heb de online cursus 'Uit de wachtkamer van je eigen leven' en/of Breek je Brein in één dag al gedaan. Voegt dit dan nog iets toe?

Absoluut! Wil je de ervaringen en inzichten die je daarin hebt opgedaan nóg een niveau verder brengen, dan is dit event dé manier om het nog meer te integreren in jezelf en in jouw leven.

Tijdens ‘Re-Connect’ zul je stof kunnen herhalen én verdiepen, krijg je veel nieuwe informatie en zijn er heel veel live-interacties waarin je je zult herkennen en waar je ongelooflijk veel van zult leren.

Je creëert daadwerkelijk een ‘momentum’ dat werkt als een breekijzer en zorgt voor opnieuw een doorbraak. Samen met de online cursus heb je een perfect naslagwerk om op koers te blijven.

Life optredens van ‘The Wanderer’ en ‘Daisz’ zullen je raken, je proces bekrachtigen en een ervaring meegeven die je nooit meer gaat vergeten.

Is er mogelijkheid tot het stellen van vragen?

Zeker! Er zijn heel veel momenten waarop je jouw vraag kunt inbrengen en dan werken we er direct mee. Je zult zien dat jouw vraag vaak ook door anderen gesteld wordt. Misschien in een iets andere vorm, maar je zult jezelf er dan in herkennen. Dat is de kracht van de groep.

Hoe weet ik of dit het juiste moment is?

Er is geen “beter” moment. Er zullen altijd redenen te bedenken zijn waarom dit niet het juiste moment is. Het zijn (on-)bewuste strategieën om de spanning, de risico’s, de onzekerheid en de confrontatie met jezelf te kunnen vermijden. Als…, dan… Als ik het wat rustiger heb, dan… Als ik wat beter in mijn vel zit, dan… De als-dan-valkuil, de ideale escape. Ja, dit is het moment. Ja, het is spannend. Maar spannend in vergelijking tot wat? Want wat is het alternatief? Dat je blijft op de plek waar je nu bent.
Het leven is nú, niet morgen, niet overmorgen, maar Nu.

Als ik onverhoopt niet bij de 3-daagse kan zijn, wat dan?

Tot 6 weken voor aanvang van het traject kan je nog kosteloos annuleren. Daarna is er geen refund meer mogelijk. Wel kan je jouw ticket overdragen aan iemand anders.

Als ik een Diamant-ticket heb, maar niet bij de Zoomsessies kan zijn, wat dan?

Geen ramp! De Zoomsessies nemen we op en iedereen met een Diamant-ticket rijgt de link van de opnames toegestuurd.

Ik wil het wel doen, maar vind het lastig om voor mezelf te kiezen.

Veel mensen worstelen met deze vraag. Mag ik voor mezelf kiezen? Hoe zit dat dan met mijn verantwoordelijkheden naar mijn gezin, mijn partner, mijn kinderen, financieel…
Vaak investeren we in ons bedrijf, ons huis en in materialistische zaken. En vinden we dat waardevoller dan een investering in onszelf. Dat vinden we vaak te vaag. Je blijft daarmee echter jouw welbevinden afhankelijk maken van externe zaken. Je blijft iets najagen zonder jezelf af te vragen wie jij ten diepste bent. Het gaat voorbij aan wat je hier komt doen en hoe je jouw kostbaarheid tot expressie kunt brengen.

Investeer in jezelf. Breng hoofd en lijf met elkaar in verbinding zodat je verbonden blijft en je in staat bent om de juiste keuzes te maken. Dát is een stevig fundament om je leven op te bouwen. Dan komt de rest daar als vanzelf uit voort.

En wanneer het leven dan even tegenzit heb je een stevige basis om op terug te vallen. Veel meer vanuit vertrouwen dan vanuit angst en kramp.

Dus mag je voor jezelf kiezen? Ja! Waarom? Omdat je het waard bent.

Kan mijn werkgever betalen?

Ja, dat kan. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling voor hun werknemers. Wanneer jij beter in staat bent om kloppende keuzes te maken, je leiderschap over jouw leven gaat pakken, dan heeft jouw werkgever daar ook baat bij. Je zal daardoor nog energieker, creatiever en slagvaardiger zijn. Vraag het na bij je werkgever of leidinggevende! Mocht je bedrijf een specifieke factuur willen ontvangen, mail dan naar team@dokterjuriaan.nl

Welke voordelen heeft het Diamant ticket?

Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor het Diamant ticket.
Je zit vooraan in de zaal, waardoor je er nog meer bij betrokken bent. Op zaterdag kun je deelnemen aan het diner samen met het team van Dokter Juriaan. Er is mogelijkheid om nog na te praten en vragen te stellen.
Er zijn in de dagen daarna nog 2 zoomsessies. Hiervoor krijg je per mail een verdiepende opdracht toegestuurd (niet verplicht), gaan we nog dieper in op de ervaringen van de 3-daagse en heb je de mogelijkheid om je persoonlijke vragen te stellen. Het geeft een enorme boost aan de 3-daagse waardoor je het nog beter in je dagelijkse leven kunt implementeren!

Hoe zit dat met eten en drinken?

Er is onbeperkt koffie, thee en water beschikbaar. Op donderdag is het diner voor je verzorgd. Op vrijdag zowel lunch als diner en op zaterdag is er voor iedereen lunch. Wanneer je een 'Diamant-ticket' hebt dan krijg je op zaterdag ook nog het diner in een aparte ruimte samen met het team van Dokter Juriaan.
Denk je meer nodig te hebben, neem dan zelf nog wat te eten en te drinken mee. Let wel: geen eten en drinken in de zaal. Er zijn voldoende korte en langere pauzes.

Wat voor kleding moet ik aan?

Makkelijk zittende kleding, waar je makkelijk in kan bewegen. De temperatuur in de zaal houden we liever wat aan de lage kant. Neem dus een vest of een trui mee om jezelf warm te kunnen houden.

Is het handig om een hotel te boeken?

Ja, dat is zeker handig. De dagen zijn lang en op vrijdag en zaterdag beginnen we weer vroeg. Dus als je niet in de buurt woont, dan zorg je goed voor jezelf wanneer je een hotelovernachting regelt. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in en rondom Apeldoorn:

- Bilderberg Hotel De Keizerskroon Hotel Apeldoorn
- Van der Valk Hotel De Cantharel Apeldoorn (vandervalkapeldoorn.nl)
- Van der Valk Hotel Apeldoorn
- Zenzez Boutique Hotel Apeldoorn (zenzezhotelandlounge.nl)
- Fletcher Hotel Apeldoorn (hotelapeldoorn.nl)
- B&B De Mansarde

Wat is de exacte lokatie, aanvangstijd etc?

Orpheus theater,
Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn
Donderdag inloop vanaf 1130. Start 1230.
Vrijdag inloop vanaf 845. Start 930.
Zaterdag inloop vanaf 845. Start 930.

Is er voldoende parkeerruimte bij Orpheus?

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen.

Waar moet ik zijn bij vragen?

Die kun je stellen aan team@dokterjuriaan.nl