Re-Connect

19-20-21 september 2024

3 dagen die je leven daadwerkelijk kunnen veranderen:

 • Inzichten, kennis en tools waar je de rest van je leven profijt van zult hebben
 • 3 dagen live met Juriaan, meer dan 30 coachingsuren
 • Omringd door gelijkgestemden (max 200 deelnemers)
 • Live optredens van inspirerende artiesten 
 • Lunch en diner inbegrepen 
Aanmelden


"Hoe houd je koers ook als een ander je niet kan volgen?

Hoe voorkom je dat je niet in allerlei reflexen schiet uit angst om niet goed genoeg te zijn, de verbinding te verliezen of uit angst voor de eventuele risico's van je keuzes?

Dat is een uitdagende plek om te zijn"

Wat deelnemers over de 3-daagse zeggen

Aanmelden


Tijdens RE-CONNECT leer je hoe je contact kunt maken met jouw verlangens en drijfveren én hoe je verbindingen kan aangaan met mensen die jou waarderen voor wie je bent en niet voor wie je in hun ogen zou moeten zijn. Je leert koers te houden, ook als de ander je even niet kan volgen. Zodat je van daaruit jouw kostbare waarde kunt toevoegen aan de wereld om jou heen.


Drie inspirerende dagen waarin je inzichten, kennis en tools leert waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Een rollercoaster aan ervaringen: met veeinteracties, mogelijkheid tot vragen stellen en gesprekken die voor iedereen herkenbaar en waardevol zijn.


Ik deel mijn eigen persoonlijke verhalen en professionele ervaringen, waarbij ik de inzichten met je zal delen die ik tot op dag van vandaag nog inzet en die mijn leven blijvend positief hebben veranderd.

Juriaan Galavazi

Tools & inzichten waar je de rest van je leven iets aan hebt

Je leert trouw te zijn aan jezelf, te gaan staan voor wat jij waardevol vindt en dat ook daadwerkelijk in de vorm tot expressie te gaan brengen.

Je leert hoe je omgaat met de oordelen en overtuigingen van jezelf én die van anderen en hoe je ze weer vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Je leert je hoe je jezelf weer positieve energie kunt geven, maar óók hoe je op een constructieve manier kunt omgaan met ongemak en tegenslagen. Niet door ervan weg te gaan, maar juist door er contact mee te leren maken en het tot iets waardevols kunt laten transformeren.

Je zal ontdekken wat er echt toe doet in jouw leven. Vanaf hier weet je waar je ‘ja’ op gaat zeggen, maar vooral ook waar je ‘nee’ op gaat zeggen. Jouw kwaliteit van leven wordt vooral bepaald door die momenten waarop je in staat bent om ‘nee’ te zeggen.

Juriaan is een meester in het geven van handvatten om zelf weer aan het roer van je eigen leven te komen staan.

Menno Kole

'Jouw lijf is de perfecte thermometer,

de richtingaanwijzer die je exact vertelt

welke richting je op mag gaan.

Mits je bereid bent om te luisteren'


Juriaan Galavazi is arts, coach, spreker en auteur van de bestsellers ‘Van klacht naar kans’ en ‘Jij bent de liefde’. De sessies van Juriaan worden door velen als transformerend ervaren. Hij neemt je mee op reis naar binnen. Waarbij hij je in contact brengt met jouw overtuigingen die je ergens voor waar hebt aangenomen, maar je tegelijkertijd ervan weerhouden om keuzes te maken die daadwerkelijk goed en kloppend zijn voor jou. Tegelijkertijd leert hij je om ongemakkelijke gevoelens te doorvoelen op een manier dat ze vóór je gaan werken in plaats van tegen je. Juriaan staat bekend om zijn directe en confronterende aanpak, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Juist hierdoor doeltreffend en resulterend in een structurele verandering.


null


Bekend van:

null

null

null

null

Programma 19 - 21 september 2024

19 sep

12.30u

- 22.00u

Dag 1: 

Verbinden 

met de realiteit

Je hebt de realiteit recht in de ogen aan te kijken. Je hoofd afwenden, aanpassen of zwijgen draagt op geen enkele manier bij. Een discussie met de realiteit ga je hoe dan ook verliezen. Dus waar sta je nu, wie ben jij en wat wil je ten diepste? 


19, 20 & 21 sep

20 sep

9.30u -

22.00u

Dag 2:

Verbreken

van oude patronen

Iets in jou weet wat juist is. Iets anders vraagt zich af of dat wel mag. Angst voor falen, verlies, de risico's en het onbekende. Welke gedachten en gevoelens hou je nog in stand en hoe kan je ze vóór je laten werken in plaats van tegen je?


19, 20 & 21 sep

21 sep

930u-

18.00u

(VIP tot

21.00u)

Dag 3:

Verbinden van je

talenten en bestemming

Opnieuw verbinden door eerlijk, open en oprecht te verschijnen. Je bent op een plek van gezond vertrouwen. Alles wat je geleerd hebt kun je toepassen om jouw waarde toe te voegen aan je eigen leven én aan de wereld om je heen.


19, 20 & 21 sep

Voor wie

Voor iedereen die wil leren, groeien en ontwikkelen. Die de moed heeft om iets aan zichzelf te veranderen. Oude patronen vervangen voor iets wat constructiever is. Die willen werken aan hun eigen binnenwereld, zodat ze een fundament kunnen creëren om hun leven op te bouwen.

Wil jij je verbinden met de wereld om je heen zonder jezelf weg te geven, trouw blijven aan jezelf en jouw kostbaarheid volledig tot expressie brengen, dan is ‘Re-Connect’ de ultieme ervaring om je leven naar een volgend niveau te brengen


null

Ultieme zelfzorg

Voordat je je buitenwereld vorm kan geven, heb je eerst te werken aan de relatie tussen jou en jezelf. Vanuit daar zal de rest zich ontvouwen. Als die relatie niet op orde is, dan gaat al het andere vroeg of laat de regie krijgen over jouw leven. Er is dus geen betere investering die je kunt doen dan in jezelf. Jouw karakter is wat je overal met je mee zal dragen. Al stort de wereld om je heen in, dan heb je altijd jezelf om op terug te vallen.
Dat geeft rust en vrijheid.

Live optredens

The Wanderer gaat over transformatie, menszijn, en het volgen van jouw hart en ziel. Kwetsbaar in woord en hoopvol in geluid.


De op TikTok populaire Daisy Veenstra (100.000 volgers) zingt over thema's zoals eenzaamheid en onzekerheid. Zoals haar song "Wat wil je écht?"

"Ik heb zo vaak even niet voor mij gekozen
En mezelf daarmee aan de kant gezet
En wat belangrijk was voor mij zo weggeschoven
Tot ik mezelf afvroeg: 'Wat wil je écht?'"

Locatie & tijden

Markant Theater Uden
Markt 32, 5401 GP in Uden
Donderdag: 12.30u (inloop vanaf 11.30u) - 22.00u
Vrijdag: 9.30u (inloop vanaf 8.45u) - 22.00u
Zaterdag: 9.30u (inloop vanaf 8.45u) - 18.00u 

Eten en drinken

Er is onbeperkt koffie, thee en water beschikbaar. Op donderdag is het diner voor je verzorgd. Op vrijdag zowel lunch als diner en op zaterdag is er voor iedereen lunch. Het is mogelijk om zelf nog wat te eten en te drinken mee te nemen voor in de pauzes.

Kies jouw ticket

Goud

Goud

675,- nu voor 625,-
 • 30 uur coaching
 • 2x lunch en 2x diner inbegrepen
 • Onbeperkt water, thee & koffie
 • Inbrengen van vragen
 • Live optreden The Wanderer
 • Live optreden Daisy Veenstra
 • Werkboek
 1.  Voorste 2 rijen 
 2. Afgezette ruimte voor eten en drinken
 3. 1 exclusieve live zoomsessie week ervoor
 4. 2 exclusieve live zoomsessies op 24 sept & 1 okt

Diamant

Diamant

825,- nu voor 

775,-

 • 30 uur coaching
 • 2x lunch en 3x diner inbegrepen
 • Onbeperkt water, thee en koffie
 • Inbrengen van vragen
 • Live optreden The Wanderer
 • Live optreden Daisy Veenstra
 • Werkboek
 • Voorste 2 rijen in de zaal
 • Afgezette ruimte voor eten en drinken
 • 1 exclusieve live zoomsessie week ervoor
 • 2 exclusieve live zoomsessies op 24 sep & 1 okt