Blijf niet langer zitten in de wachtkamer van je eigen leven.

Je wilt het graag anders... toch val je steeds weer terug in dezelfde patronen...

Hoe blijf je trouw aan jezelf?

Leer jezelf zo te begeleiden dat je kunt gaan doen en laten wat goed en kloppend is voor jou. Ook als het spannend, lastig of ingewikkeld is.  Dat je verbindingen aan kunt gaan met mensen die jou waarderen om wie je bent en niet om wie je in hun ogen zou moeten zijn. 

Zodat je kunt gaan doen waarvoor je hier bedoeld bent.


Als arts, coach en auteur van 2 bestsellers heb ik inmiddels al vele duizenden mensen succesvol geholpen om daadwerkelijk grote en bijzondere stappen te maken.


Ik kijk er naar uit om ook met JOU aan de slag te gaan!


null
null                           null

null                                            

null

null

Koers houden. Trouw blijven aan jezelf.

Wanneer jij goed voor jezelf gaat zorgen, gaat doen wat goed en kloppend is voor jou, gaat staan voor wat jij denkt, doet, voelt en hoe je naar het leven kijkt, dan is het niet de vraag of je beoordeeld gaat worden, maar wanneer.

Mensen zullen je uitdagen op jouw eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfrespect.

Hoe voorkom je dat je in allerlei reflexen schiet uit angst om de verbinding te verliezen met je omgeving, uit angst om niet goed genoeg te zijn...

 • Hoe blijf je trouw aan jezelf en hoe hou je koers wanneer niemand je kan volgen?
 • Hoe ga je je grenzen aangeven en vertellen wat je echt wilt?
 • Hoe ga je om met angst om te falen, met afwijzing en eenzaamheid en met niet-weten?


null

"What a ride! Midden in m'n burn-out besloten mee te doen en wat is dit een goede keuze geweest! Zoveel waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn."null

"De betrokkenheid, en de helderheid waarmee alles uitgelegd wordt, voelt heel fijn!"null

"Juriaan schroomt niet om de vinger liefdevol op de zere plek te leggen. Deze cursus heeft mijn leven nu al fundamenteel veranderd."null

"We passen ons aan omdat we denken dat we anders niet goed genoeg zijn..."

... Stel je voor dat je daadwerkelijk gaat doen wat goed en kloppend voelt voor jou. En dat je via die weg jouw waarde toevoegt aan de wereld om je heen.

... Dat je relaties krijgt die je voeden in plaats van leegtrekken.

.... Dat je je gezond en fit voelt en 's avonds met voldoening in je bed stapt en de volgende ochtend je dankbaar voelt voor de ervaringen in jouw leven.

... Je niet alleen de positieve ervaringen, maar ook de tegenslagen kunt zien als een mogelijkheid om te groeien, leren en ontwikkelen.

... Dat je leiderschap krijgt over jouw leven mét alle gebeurtenissen daarin in plaats van dat de gebeurtenissen jouw kwaliteit van leven blijven bepalen.

... Dat je trouw kunt blijven aan wie je bent, koers kunt houden en jouw kostbaarheid volledig tot expressie kunt gaan brengen.

Blijf niet langer zitten in de wachtkamer van je eigen leven...

Dé meest complete cursus om in verbinding te komen met wie je daadwerkelijk bent en die stappen te gaan maken die nodig zijn om te kunnen worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Of je nu al veel of weinig hebt gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, deze cursus zal je in staat stellen om je talenten en bestemming met elkaar in overeenstemming te brengen, te bouwen aan een krachtige binnenwereld en een stevig fundament waarop je jouw leven kunt gaan bouwen.


Ja, dit wil ik!


"Wauw, wauw, wauw, wát een waardevolle cursus!"

null

"Wat een openbaring en inzicht geeft deze cursus."

null

"Inzichten rollen bij me binnen en ineens doorzie ik patronen..."

null

In dit programma leer jij...

Ontdekken wie jij bent, wat je talenten zijn en wat je bestemming is.

Goed voor jezelf zorgen, grenzen aangeven en trouw blijven aan jezelf.

Omgaan met de oordelen van anderen en van jezelf.

Relaties onderhouden die je voeden in plaats van leegtrekken

Te blijven op de plek van ongemak, daar wijsheid uit te halen

Keuzes maken vanuit jouw verlangen en dat gaan realiseren.

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van."

Anouk Smulders - presentatrice
Ja, ik neem graag deel aan deze cursus!


Concreet

Wat complex is wordt teruggebracht tot simpelheid en helderheid. Je krijgt praktische handvatten waardoor je in staat bent om daadwerkelijk stappen te gaan zetten en veranderingen door te voeren.

Arts en coach

Als arts weet ik hoe het lijf werkt. En dat het er is vóór jou. Je lijf is slimmer dan je hoofd. Daar waar je met je kop geen nee meer kan zeggen gaat je lichaam het voor je doen. Waardevol dus om daar naar te leren luisteren. Oók als het ongemakkelijk is. Deze cursus begeleidt jou in hoe je in contact komt met jouw lijf en het kan gebruiken als richtingaanwijzer.

Succesvol

De cursus is gebaseerd op de succesvolle trainingen die vele mensen in staat hebben gesteld om grote veranderingen door te maken. Het verleden laat zien dat deze mensen na het volgen van die trainingen een verrekijker nodig hadden om te zien waar ze vandaan gekomen waren.

20

Jaar ervaring als arts en inmiddels 10 jaar als coach

-Dokter Juriaan-

Bestsellers geschreven
(Van Klacht naar Kans &
Jij bent de liefde)

10.000+

Al meer 10.000 tevreden deelnemers aan trainingen, theatercollege's en masterclasses gingen je voor...

Bekend van:

null      null      null    null     

null    null    null    null       null


Toen ik in 2012 mijn eigen huisartsenpraktijk runde en een burn-out kreeg wist ik: ik heb het lijntje tussen mijn lijf en mijn gevoel weer te herstellen. De daaropvolgende jaren heb ik mij naast mijn werk als huisarts, verdiept in persoonlijke ontwikkeling middels vele trainingen, opleidingen en vooral persoonlijke ervaringen. Al deze kennis en ervaringen heb ik gebundeld om ook weer anderen te kunnen helpen.

Nu doe ik wat ik het liefste doe: mensen begeleiden zodat ze kunnen gaan doen wat goed en kloppend is voor hen en via die weg meer waarde kunnen toevoegen aan hun fysieke en mentale gezondheid.

En met succes. In mijn trainingen heb ik al duizenden mensen geholpen. Mijn 2 boeken werden bestsellers, de theatercollege's zijn steevast uitverkocht en ik word regelmatig ingevlogen als expert bij podcasts, kranten en magazines.

Het lijntje met mijn gevoel is volledig hersteld. Mijn lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die mij feilloos vertelt welke kan ik op mag gaan... En dat leer ik jou ook graag!

Goud in handen
om succesvol door het leven heen te navigeren

Deze cursus leert je om nieuwsgierig te zijn naar alles wat er op je pad komt en te ontdekken wat je daaruit kunt leren. Zodat je inzichten kunt krijgen die eerder nog niet zichtbaar waren.

Je leert ongemakkelijke gevoelens te benaderen op een manier dat ze vóór jou werken in plaats van tegen je. Daarmee worden hoofd en lijf een waardevolle bondgenoot van elkaar.

Na deze cursus hoef je het ongemak niet meer te ontwijken. Wanneer je ermee geconfronteerd wordt dan kun je ermee overweg. Het slaat niet meer de grond onder je voeten vandaan en je bent in staat om overeind te blijven en koers te houden.

"Zuiver, respectvol, mild, opmerkzaam en consequent. En tegelijkertijd confronterend, daadkrachtig en duidelijk: zo is Juriaan eenduidig 'aanwezig' in de live sessies."

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Heel inspirerend, herkenbaar en down to earth. Een ontdekkingstocht naar een optimaal leven. Investering meer dan waard."

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

"Je warme en congruente stijl en waardevolle inzichten dagen uit en stimuleren om in beweging te komen."

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

De stappen in deze cursus

Wie ben jij?

Als jij in de spiegel kijkt, met wie maak je dan eigenlijk contact? Je wordt uiteindelijk gewaardeerd om wie je in essentie bent en niet om wie je in de ogen van iemand anders zou moeten zijn.

Waar kies jij voor: voor Theater of voor Realiteit?

De realiteit heeft één lastigheid in zich: je hebt haar recht in de ogen aan te kijken. Vroeg of laat klopt ze namelijk bij je op de deur. En dan kan je maar beter voorbereid zijn.

Mild leren zijn en meedogenloos bijsturen

We maken onszelf fout of dekken onze fouten toe onder mooie verhalen en excuses. Je leert aankijken wat niet werkt, daarin mild te zijn naar jezelf en vervolgens meedogenloos (resoluut) bij te sturen in een richting die kloppend is voor jou.

Angst en boosheid zijn er voor jou

Op een constructieve manier omgaan met angst en boosheid. Zodat ze niet weg hoeven, maar wanneer ze voorbij komen in jouw leven ook zij vóór je gaan werken in plaats van tegen je.

Het daadwerkelijk realiseren van jouw verlangen

Helder krijgen wat jij belangrijk vindt in jouw leven, hoe je dat vorm wilt geven en je vervolgens ook die stappen kunt gaan zetten die noodzakelijk zijn om dat te realiseren.

Dé manieren waarop je jezelf gaat saboteren (je kunt het maar beter weten)

Het meeste wat niet werkt in ons leven is dat we ons niet aan onze eigen afspraken houden. Je leert je eigen strategieën herkennen én er op een betere manier mee omgaan

Je bent 3 woorden verwijderd van een ander leven!

1 krachtige samenvatting op een A4-tje
3 woorden die je leven een totaal andere richting zullen geven en
5 overtuigingen die je op koers houden

Wat je over dit programma moet weten:

 • Het is een super compleet online programma. Met onder andere videolessen en en besloten coachingsweek waarin we samen aan de slag gaan aan de hand van online live sessies (via zoom) en Q&A’s.
 • Geen saaie eindeloze video's maar korte praktische, prikkelende video's...die zo inspirerend zijn dat je maar door wilt blijven kijken :-). 
 • Kijk of luister wanneer je wilt (tijdens huishoudelijke taken of in het openbaar vervoer) ...je kunt de cursus namelijk ook via een app op je telefoon volgen!
 • De totale kijktijd in de online leeromgeving is circa 8 uur (maar ook de optie om de video's versneld of vertraagd af te spelen)

Je ontvangt:

 • 95 korte, inspirerende en praktische videolessen verdeeld over 8 modules
 • Werkbladen met verdiepende opdrachten die je in staat stellen om de stappen te nemen die noodzakelijk zijn.
 • 5 verdiepende live sessies via zoom tijdens de coachingsweek (28 januari t/m 3 februari) waarin je vragen kunt stellen. Deze sessies (van 1,5 uur) worden gehouden op zondag 28 januari (10.00 uur), dinsdag 30 januari (19.00 uur), woensdag 31 januari (19.00 uur), donderdag 1 februari (19.00 uur) en zaterdag 3 februari (10.00 uur). Kan je er niet live bij zijn, geen enkel probleem, dan kan je ze altijd later terugkijken.
 • Meditaties, boekenlijsten en samenvattingen, muzieklijst met songteksten ter verdieping van het proces.

En daarnaast krijg je:

 • Toegang tot de besloten coachingsweek waarin we interactief met elkaar aan de slag gaan. Je kunt ervaringen delen, vragen stellen en gelijkgestemden ontmoeten. Je krijgt toegang voor de coachingsweek van 28 januari tot en met 3 februari.  
 • Minimaal 24 maanden toegang tot alle inhoud (en zo mogelijk langer)
 • En daarbovenop ook nog eens toegang de onderstaande geselecteerde bonusprogramma's t.w.v. € 898,00!
€ 1878,-
€ 480,-

Online cursus

Laten we samen aan de slag gaan. Jij bent het grootste geschenk voor de wereld wanneer jij 100% jij kan zijn!


Met deze cursus begeleid ik je uit de wachtkamer van je eigen leven en kun je gaan doen waarvoor je hier bedoeld bent. Een leven vanuit meer zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Een leven met meer rust, meer vrijheid, meer voldoening.


 • Direct toegang tot de leeromgeving
 • Nu inclusief live coachingsweek met 5 live sessies
 • 8 bonustrainingen ter waarde van 898 euro 


De totale waarde inclusief alle bonussen is 1878 euro, nu voor 480 euro. Je ontvangt direct na aanmelding toegang tot de online leeromgeving. De coachingsweek met o.a. 5 live sessies via zoom is van 28 januari t/m 3 februari 2024.

Your information is safe with us

Deze bonussen....

t.w.v. €898,- krijg jij er nu tijdelijk extra bij:

Online training 'chronische klachten en communicatie' door psycholoog Yvonne 

Heb jij last van chronische klachten, dan weet je dat daarover praten best lastig kan zijn. Pak in 5 dagen jouw communicatievaardigheden aan zodat je niet eindeloos over je grens blijft gaan en je jezelf op één leert zetten.
Ter waarde van 147,-

2-delige Masterclass Human Design door Anikki Michelle

Hoe jouw geboortedatum en -tijd een gouden formule vormen voor het leven op jouw eigen voorwaarden, als de persoon wie jij ongefilterd bent. Ter waarde van 139,-

3-delige masterclass Patronen doorbreken door psycholoog  Sanne

In 3 masterclasses leert psycholoog Sanne van Egmond je over jouw gedrag en patronen. Hoe herken je een patroon en hoe je patronen echt aan kunt pakken.

Ter waarde van 98,-

Online cursus Just Relax door ademtherapeut Yolande Kylstra 

Yolande heeft 35 Jaar ervaring als logopedist, ademtherapeut en yogadocent en leert jou alles over om ontspannen thuis te komen na een lange (werk)dag. Ter waarde van €79,-

Online Wandeltraining 10 km door NOC*NSF gecertificeerd trainer Wanda

Wil je ervaren wat wandelen fysiek en mentaal voor je kan betekenen? Met de Online Wandeltraining ga je aan de hand van tips en oefeningen aan de slag om te trainen naar een tocht van 10 km. Ter waarde van €70,-

Online cursus Van onzekerheid naar succes door ex-topsporter Veerle

Van onzekerheid naar succes: bereik je doelen met procesgerichte strategieën. Leer perfectionisme loslaten en geniet van het proces naar jouw succes. Ik deel mijn strategie als ex-topsporter om in beweging te komen en blijven, zowel sportief als zakelijk. De eerste stap  moet je zelf zetten, doe je mee?
Ter waarde van 97,-

Online cursus actieve yoga door Mariska

Mariska neemt je graag mee als yogadocent in Vinyasa yoga. Deze vorm yoga is een actieve en dynamische vorm, waarbij bewegingen worden uitgevoerd in het ritme van de ademhaling. Je krijgt toegang tot de basis vinyasa yoga module en tot de yoga 7-daagse module. Ideaal om te gebruiken als start van je ochtendroutine. Ter waarde van €89,-

Online programma Overwin je werktwijfel door organisatiepsycholoog Maartje

Twijfel je of jouw werk nog wel echt bij je past? In dit programma van organisatiepsycholoog en coach Maartje Elderhuis maak je in 4 stappen korte metten met je werktwijfel. Ontdek wat écht belangrijk voor je is en werk met meer energie, voldoening en plezier.
Ter waarde van 179,-

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

Je kunt de cursus helemaal in je eigen tijd en tempo doorlopen. De totale kijktijd van de video’s is circa 8 uur. Je kunt de video’s los van elkaar bekijken, hoewel er wel een logische volgorde in zit.
Je ontvangt direct na aanmelding toegang tot de online leeromgeving en je hebt minimaal 24 maanden toegang (en mogelijk langer).

Van 28 januari t/m 3 februari 2024 heb je toegang tot de besloten coachingsweek.

De live Masterclasses in de coachingsweek worden gehouden op zondag 28 januari (10.00 uur), dinsdag 30 januari (19.00 uur), woensdag 31 januari (19.00 uur), donderdag 1 februari (19.00 uur) en zaterdag 3 februari (10.00 uur). Kan je er niet live bij zijn, geen enkel probleem, dan kan je ze altijd later terugkijken.

Ik wil het wel doen, maar vind het lastig om voor mezelf te kiezen.

Veel mensen worstelen met deze vraag. Mag ik voor mezelf kiezen? Hoe zit dat dan met mijn verantwoordelijkheden naar mijn gezin, mijn partner, mijn kinderen, financieel…
Vaak investeren we in ons bedrijf, ons huis en in materialistische zaken. En vinden we dat waardevoller dan een investering in onszelf. Dat vinden we vaak te vaag. Je blijft daarmee echter jouw welbevinden afhankelijk maken van externe zaken. Je blijft iets najagen zonder jezelf af te vragen wie jij ten diepste bent. Het gaat voorbij aan wat je hier komt doen en hoe je jouw kostbaarheid tot expressie kunt brengen.

Investeer in jezelf. Breng hoofd en lijf met elkaar in verbinding zodat je verbonden blijft en je in staat bent om de juiste keuzes te maken. Dát is een stevig fundament om je leven op te bouwen. Dan komt de rest daar als vanzelf uit voort.

En wanneer het leven dan even tegenzit heb je een stevige basis om op terug te vallen. Veel meer vanuit vertrouwen dan vanuit angst en kramp.

Dus mag je voor jezelf kiezen? Ja! Waarom? Omdat je het waard bent.

Ik heb al veel gedaan op persoonlijke ontwikkeling, is dit dan nog wel waardevol?

Zeker! Herhaling en het steeds weer op een andere manier bezig zijn met hetzelfde thema is enorm waardevol en noodzakelijk voor verdere diepgang en groei. Zelf heb ik jarenlang bij trainingen geassisteerd en juist door iedere keer weer in mijn praktijk dezelfde verhalen te vertellen werd het langzaamaan een onderdeel van wie ik ben.
Soms kan het hoofd zeggen: ‘Oh, dat ken ik al…’ Dan denken we dat we alles al weten en geleerd hebben. We ontnemen onszelf daarmee de kans om nog verder te ontwikkelen. Ook in deze training zal je absoluut weer nieuwe dingen horen en ervaren. En van wat je al eerder gehoord hebt: toen stond je op een andere plek in je leven dan waar je nu staat. Dus mocht je al veel gedaan hebben, dan zeker een unieke kans om naar een nog dieper level toe te groeien!

Een onlinetraining, is er wel plek voor persoonlijke vragen?

Zeker! In de coachingsweek en in de live masterclasses heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen. Je zult zien dat jouw vraag vaak ook door anderen gesteld wordt. Misschien in een iets andere vorm, maar je zult jezelf er dan in herkennen. Dat is de kracht van de groep. De deelnemers van de eerste ronde gaven juist vaak aan hoe persoonlijk en betrokken het voelde (lees ook zeker even de ervaringen van deelnemers op deze pagina). Wil je nog meer persoonlijke aandacht dan kan je beter kiezen voor het Transformatietraject, maar dat vraagt een andere investering.

Ik ben er niet tijdens de coachingsweek en/of de masterclasses, en nu?

Dat is geen probleem. Alle livesessies zijn terug te kijken in de leeromgeving, deze zijn nog zeker 24 maanden voor jou beschikbaar. Je kunt zelf bepalen op welk moment jij deze terugkijkt.

Kan mijn werkgever betalen?

Ja, dat kan. Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling voor hun werknemers. Wanneer jij beter in staat bent om kloppende keuzes te maken, je leiderschap over jouw leven gaat pakken, dan heeft jouw werkgever daar ook baat bij. Je zal daardoor nog energieker, creatiever en slagvaardiger zijn. Vraag het na bij je werkgever of leidinggevende! Mocht je bedrijf een specifieke factuur willen ontvangen, mail dan naar team@dokterjuriaan.nl

Wat als ik het programma tegen vind vallen, krijg ik dan mijn geld terug?

Uiteraard geven wij de volle 100% om een super waardevol programma voor jou te maken. We willen niets liever dan dat jij veel inzichten en waardevolle tools en handvatten uit de cursus haalt. De jarenlange kennis en ervaring van Juriaan heef hij gebundeld in een compacte cursus. Toch niet tevreden? Je kunt tot 14 dagen na de start van dit online programma kosteloos annuleren. Je hebt dan twee weken de tijd om de videolessen en opdrachten te doorlopen en te bepalen of dit voor jou werkt. Wanneer je besluit te annuleren vragen we je de ingevulde opdrachten van module 2 (Wie ben jij?) en 3 (Waar kies jij voor? Voor theater of voor realiteit?) te delen, omdat we zeker willen weten dat je het echt een kans gegeven hebt.

Is de cursus lastig om af te ronden of vol te houden?

De cursus is juist zodanig ingericht dat je hem vlot kan doorlopen. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Geen eindeloos lange video's, maar juist korte en praktische, inspirerende video's die je elk moment kan doen of hervatten. Je zal merken dat je juist steeds nog een extra video zal willen kijken. Leren is leuk. Nieuwe kennis en inspiratie op een moment dat het passend is voor jou. De cursus blijft lange tijd beschikbaar, om later nog eens te hervatten of te herhalen. In de community week zal Juriaan een week lang tot je beschikking staan om je door de cursus heen te begeleiden via de livesessies.

Waarin verschilt de cursus van je boeken?

Dit online programma gaat weer een stuk dieper in op de kennis uit het boek dan wanneer je alleen het boek zou lezen: door de beeldende video's en de livesessies wordt je begeleid om de veranderingen daadwerkelijk te gaan toepassen en DOEN. Juist in de ervaring, het meedoen, het kijken, het luisteren naar vragen van andere deelnemers in de communityweek zorgen dat alles nog beter beklijft. Je ontvangt:

- 95 korte, inspirerende en praktische videolessen verdeeld over 8 modules
- Werkbladen met verdiepende opdracten
- Een muzieklijst met songteksten ter verdieping van het proces
- Een besloten coachingsweek met gelijkgestemden waar we interactief met elkaar aan de slag gaan en elkaar helpen en met elkaar in verbinding komen.
- 5 verdiepende live sessies waarin je vragen kunt stellen
- 24 maanden toegang tot alle inhoud

De deelnemers die jou al zijn voorgegaan zijn super lovend en enthousiast...

 • Ze waarderen de persoonlijke begeleiding, de warmte en betrokkenheid van Juriaan, waarbij ze ondanks de online setting de cursus toch als heel persoonlijk ervaren. De feedback die we terug krijgen:
  "Mooi hoe jij het voor elkaar hebt gekregen dat ik me in een online leeromgeving toch gezien heb gevoeld"
  "Ik heb het als bijzonder ervaren dat er in korte tijd een heel veilige setting online gecreëerd was."
  "En dank Juriaan voor je heldere uitleg, he toewijding en passie om dit te doen. Dat is voelbaar en maakt dat een prettige, veilige omgeving om kwetsbaar te mogen zijn wordt gecreëerd."
 •  Ze zijn zeer te spreken over de daadkrachtige, confronterende, maar zeker ook milde en respectvolle wijze van coachen:
  "Juriaan schroomt niet om de vinger op de zere plek te leggen. Hij is niet alleen trainer maar laat ziet ook als mens zien."
  "Zuiver, respectvol, mild, opmerkzaam en consequent. En tegelijkertijd confronterend, daadkrachtig en duidelijk: zo is Juriaan eenduidig 'aanwezig' in de live sessies en in de gedeelde kennis en ervaring in de online leeromgeving."
 • Ze zijn lovend over de impact van de cursus:
  "Deze cursus heeft mijn leven nu al fundamenteel veranderd"
  "Ik kan dit iedereen aanbevelen; er gaat een wereld voor je open om anders te denken."
  "Wat bijzonder hoe iemand je leven op zo'n positieve manier kan beïnvloeden."

Lees wat deelnemers schrijven over de online cursus 'Uit de wachtkamer van je eigen leven'...

"Wat fijn om die verbondenheid te voelen""Dit is een aanrader voor iedereen die wilt groeien in persoonlijke ontwikkeling."


null

"Ik leer nu om niet meer de discussie aan te gaan met de realiteit."


null

"Ik kan dit iedereen aanbevelen, er gaat een wereld voor je open."


null

"Juriaan heeft een ontzettend fijne manier van begeleiden in plaats van 'helpen'. 


null

"Het boek Van klacht naar Kans was voor mij de eye opener en deze cursus is de tool om door te pakken."


null

"Ik heb het als bijzonder ervaren dat er in korte tijd een heel veilige setting online gecreëerd was."

null

"Echt top hoe de cursus is vormgegeven en hoe je stap voor stap overal doorheen geholpen wordt d.mv. korte duidelijke filmpjes"


null

"De cursus is voor mij een allesomvattende ervaring, brengt me naar een diepere laag van zelfkennis."

null

"WAUW!! Dank Juriaan en team voor deze prachtige complete online training!"

null

"Op het laatste moment toch besloten deel te nemen omdat ik niet precies wist wat ik wilde leren/mijn doel was. Zo blij dat ik het gedaan heb!"

null

"Aanrader voor een ieder die nieuwsgierig is naar een fijner leven."

null

"Wat me opvalt is dat het heel helder en duidelijk is, toegankelijk en direct toe te passen is."

null

"Dankjewel Juriaan voor de fantastische reis."

null

"Mooi hoe je het voor elkaar hebt gekregen dat ik me in een online-omgeving toch gezien heb gevoeld. Daarnaast vind ik de opzet van de online lessen heel prettig werken."

null

Ik ben overtuigd, ik doe mee!