TRANSFORMATIE TRAJECT NEDERLAND

"Traject met een breekijzer voor je brein en een kompas in je lijf."

Je voelt dat er iets mag veranderen, maar hoe dan? Wat is je hoofd, wat is je lijf?
Mag je die keuzes wel maken? Hoe ga je die stap zetten, niet wetende waar je uit gaat komen? 
Dat is een spannende plek.


Tijd om die eigenschappen in jezelf te gaan wakker maken, zodat je kunt gaan doen wat goed en kloppend is voor jou.

Call aanvragen
Direct inschrijven

Wanneer alles aanwezig is en je toch voelt dat er iets niet klopt. Een huis, een gezin, veel talenten, een bloeiende huisartsenpraktijk. Het was er allemaal en toch voelde ik mij ongelukkig. Ik wist hoe het was om te pushen, door te zetten en vol te houden. Ik wilde het vooral heel goed doen. Dit resulteerde in 2012 in een burn-out en ik realiseerde me dat ik het lijntje met mijn gevoel weer had te herstellen.


Ik bouwde aan de relatie met mijzelf. Doorbrak oude patronen en overtuigingen en nam beslissingen in mijn privéleven en mijn professionele leven. Momenten van onzekerheid en eenzaamheid leerden mij om te gaan met tegenslagen en dat je lijf slimmer is dan je hoofd.


Het resultaat is dat ik nu een leven leef vanuit passie met liefdevolle mensen om mij heen en mij beter voel dan ooit. Ik weet dat er een weg is naar leiderschap over alle gebeurtenissen in jouw leven. Een weg die anders is dan je geleerd hebt en die leidt naar een plek van vertrouwen, voldoening en overvloed op een manier die je nooit had kunnen bedenken.

null

20+

jaar ervaring als arts en inmiddels 10 jaar als coach

80.000+

boeken verkocht over fysieke en mentale gezondheid

500+

tevreden deelnemers aan dit traject met een gemiddelde 5⭐-beoordeling

Een positieve mindset en jezelf in een krachtige staat brengen is super waardevol. Maar voor je het weet komen pushen, doorzetten en volhouden via de achterdeur opnieuw naar binnen.

Wil je meer of minder in verbinding zijn met wie jij bent? Stel nou dat iets in jou zich onrustig, onzeker of alleen voelt. Wanneer kom je dan meer met jezelf in verbinding? Door te zeggen: dat wil ik niet, ik wil iets anders! Of door er contact mee te maken en er nieuwsgierig naar te zijn?

Hoe zou het zijn wanneer je op ieder moment, onder alle omstandigheden, in staat bent om te gaan met ongemak? Dat je niet meer in reflexen hoeft weg te schieten, maar alles wat er plaatsvindt in je leven kunt gebruiken op een manier dat het vóór je gaat werken in plaats van tegen je?

In het traject leer je al die vaardigheden die je nodig hebt, zodat je die beslissingen kunt gaan nemen die goed en kloppend zijn voor jou en uiteindelijk kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Anouk Smulders

Presentatrice

Mega veel gebracht!

“Ik ben echt totaal fan. Ik heb eerst een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van. Onlangs heb ik ook de 3-daagse gevolgd; helemaal intern, afgesloten van de buitenwereld. Het transformatietraject heeft me echt mega veel gebracht!"

Herken jij je in één van deze punten? Dan gaat dit traject je absoluut veel brengen...

 1. Leven naar de verwachting van anderen
 2. Opgebrand, vermoeid, onrust
 3. Issues binnen  relaties  of werk
 4. Moeite met grenzen aangeven
 5. Pleasegedrag, aanpassen aan anderen
 6. Altijd aan staan, perfectionisme
 7. Innerlijke criticus, weinig zelfvertrouwen
 8. Afleiding zoeken in eten, alcohol, werk etc
 1. Te ver weggedreven zijn van jezelf
 2. Niet doen wat je gelukkig maakt
 3. Stress, angst, paniek, somberheid
 4. Verwerken van scheiding of verlies
 5. Uit balans zijn. Niet leven, maar overleven
 6. Moeite met keuzes maken of uitstelgedrag
 7. Ongezonde levensstijl, fysieke klachten
 8. Gebrek aan focus en structuur

  Na dit traject heb je een duidelijke richting voor wat jij wilt.

  Je zal in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen en op koers te blijven.  Je ervaart meer rust, richting en balans.

 • Leiderschap over alle gebeurtenissen in jouw leven
 • Stevig fundament, vaste grond onder je voeten, meer balans
 • Helderheid en richting ten aanzien van de doelen in jouw leven
 • Regie over jouw gedachten en gevoelens, meer innerlijke rust
 • Gevoel van vrijheid ervaren
 • Daadwerkelijk realiseren van jouw verlangens
 • Omgaan met ongemak zonder in allerlei oude patronen te schieten
 • Hoofd en lijf weer met elkaar in verbinding
 • Mildheid naar wie jij bent, met al jouw imperfecties
 • Meer focus, vermogen om resoluut bij te sturen als je van je koers raakt
 • Grenzen aangeven, verantwoordelijkheid pakken over jouw leven
  • Trouw blijven aan jezelf ook als niemand je kan volgen
  • Betere zelfzorg, meer zelfliefde en zelfvertrouwen
  • Meer gezondheid, plezier, passie energie en voldoening
  • Een voorbeeld en inspirator zijn: waarde toevoegen aan je eigen leven, aan je gezondheid én aan de wereld om jou heen. 
Call aanvragen


Direct aanmelden

Het traject is direct en confronterend, maar altijd vanuit een liefdevolle plek: om de relatie tussen jou en jezelf te verbeteren op een manier die goed en kloppend is voor jou.

Juriaan komt heel snel
tot de kern
. Alle patronen die niet meer werken worden zichtbaar. Je bent in staat om deze te doorbreken en te vervangen voor iets dat constructiever is.

Het is niet alleen ‘mindset’ en ‘omdenken’, maar ook leren omgaan met ongemakkelijke gevoelens op een manier dat die vóór je gaan werken en je betere beslissingen kunt nemen.

Een compleet begeleidingstraject waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren

1 op 1 sessie met Juriaan

3-daagse training op een top locatie

2 ondersteunende zoomsessies

Continue mogelijkheid voor begeleiding gedurende de weken en maanden rondom de 3-daagse

Persoonlijk werkboek om jouw inzichten vast te leggen

Blijf niet zitten in de wachtkamer van je eigen leven. Meld je vandaag nog aan en je zal na het traject een verrekijker nodig hebben om te zien waar je vandaan gekomen bent!

'Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen die je opdoet die zich opslaan in jouw lijf.
In dit traject creëren we dé ideale omstandigheden zodat jij je helemaal kunt richten op jouw proces en ervaringen op zal doen die nodig zijn om te kunnen groeien en jouw verlangens te realiseren.
De 3-daagse is een moment van ultieme zelfzorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.''

Juriaan Galavazi

Veel persoonlijke aandacht voor jouw proces


Een ervaring die je nooit meer gaat vergeten


Handvatten waar je de rest van je leven plezier van hebt


“Ik kan iedereen aanraden om dit coachingtraject te volgen. Juriaan zei mij dat ik een ander mens zou worden, dit klopt! Ik kijk nu al met een verrekijker terug naar begin van dit jaar!”

Dana Doesburg

Aanmelden

DIGITALE DETOX – STILTEWANDELING – YOGA – GEZONDE VOEDING – INTENSIEVE COACHING – PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING


Data 2024
– wo 3 tm vr 5 juli (VOL)

– zo 20 tm za 26 okt (Spanje)
– ma 25 tm 27 nov


Data 2025
- zo 19 tm za 25 jan (Spanje)

- ma 14 tm wo 16 april

- ma 12 tm zo 18 mei (Spanje)
- ma 26 mei tm zo 1 juni (Spanje)
- wo 2 tm vr 4 juli


Locatie: Hoorneboeg Hilversum
Aantal personen: maximaal 16
Coach: Juriaan Galavazi
Investering: € 3.750,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw) voor het gehele traject. Vanaf het moment van aanmelden start je reis, kun je de 1-op-1 sessie evt al inplannen en zo nodig om support vragen. Je hoeft dus niet te wachten tot de eerste sessie of het traject, maar krijgt toegang tot begeleiding gedurende de weken en maanden rondom de 3-daagse. Inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner.


Na deelname aan deze training kun je doorstromen naar het jaar traject van 'De Gamechangers' en de cirkel compleet maken door deel te nemen aan de 4-daagse training: 'Verbinden zonder jezelf weg te geven'


Schrijf je direct in en je kunt meteen een call én een afspraak inplannen met Juriaan:


Particulier


 Zakelijk  

https://juriaangalavazi.nl/coachingstrajectspanje/
 • Stel vrijblijvend jouw vragen in een call met Shimara Vredenburg

  Wil je eerst een call?

  Heb je nog vragen en wil je vrijblijvend telefonisch contact met ons teamlid Shimara, vul dan onderstaande intake in en we nemen contact met je op. (Het invullen duurt max. 3 minuten. We vragen je naam, email, wat er goed gaat, waar je tegenaan loopt  en je telefoonnummer).

  Veel gestelde vragen over dit traject

  Waarom een traject en geen losse 1 op 1 sessie(s)?

  Er is een reden waarom ik alleen in trajecten werk. Af en toe een afspraak is fijn voor de korte termijn, maar op de lange termijn ontstaat er geen structurele verandering.
  Het is alsof je een huis dat in de basis ergens niet klopt steeds weer even oplapt, schildert, de slechte stukken vernieuwd en dan weer doorgaat. Dat ziet er dan even mooi uit, voelt goed en heb je profijt van, maar op de achtergrond blijft er iets niet kloppen. Veel van de dingen die niet werken in ons leven, komen doordat we onze eigen (aangeleerde) beperkingen niet echt aanpakken.
  De trajecten zijn zo opgebouwd dat ze lang genoeg zijn om daadwerkelijk de bocht te maken, en kort genoeg om niet in eindeloze sessies te hoeven vervallen. Het stelt je in staat om die verandering door te maken die nodig is om te gaan doen wat goed en kloppend is voor jou en via die weg jouw kostbaarheid tot expressie te laten komen en je verlangens te gaan realiseren.

  Waarom een meerdaagse?

  Jezelf gedurende een aantal dagen onderdompelen met volledig focus op jezelf is enorm krachtig. Vele malen krachtiger dan af en toe een kort moment een één op één sessie. We scheppen de ideale omstandigheden zodat jij je volledig kunt richten op de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ. Er is geen ruimte om afgeleid te worden of te “ontsnappen”. Het stelt je in staat om daadwerkelijk de stappen te nemen die nodig zijn om jouw verlangen tot expressie te laten komen.

  Ik hou niet van groepen. Is het dan toch geschikt voor mij?

  Veel mensen zien op tegen een groep en hebben liever de voorkeur voor individuele sessies. Begrijpelijk, ik heb zelf ook op die plek gestaan. Maar absoluut een gemiste kans. Alle deelnemers, ook degenen die er tegenop zagen om (weer) in een groep deel te nemen, geven unaniem aan hoe krachtig de groep is tijdens de meerdaagse trainingen. De voorwaarden worden zo neergezet, dat jij de belangrijkste persoon bent en blijft waarop je je kan focussen. De groep werkt vóór jou. Iedereen in die groep voelt zich kwetsbaar. Het zijn allemaal gelijkgestemden met maar één doel voor ogen: de relatie tussen hen en henzelf naar een ander niveau toebrengen. De groep stelt je ook in staat om je af en toe wat terug te trekken en tegelijkertijd als speler deel te blijven nemen wanneer er gewerkt wordt met iemand anders uit de groep. De groep ondersteunt jouw proces. Natuurlijk zijn we allemaal heel verschillend, maar in essentie zijn we ook allemaal precies hetzelfde. Met dezelfde angsten, dezelfde twijfels, pijn, onzekerheid en verdriet. En met dezelfde verlangens: het verlangen om gezien, erkend en gewaardeerd te kunnen worden. Liefde te kunnen geven en liefde te kunnen ontvangen. Juist deze herkenning, bij ieder op een ander vlak in zijn of haar leven, versterkt en bekrachtigt jouw proces. Tot slot: de oplossing ligt nooit binnen jouw redelijkheid. Dan had je de antwoorden echt allang gevonden. Dus zie je op tegen een groep? Dan is dat júist een extra reden om het aan te gaan…

  Is dit wel het juiste moment?

  Ja. Er is geen “beter” moment. Blijkbaar lees je dit nu en is er iets in jou dat “ja” zegt. En is er ook iets in jou dat twijfelt. Er zullen altijd redenen te bedenken zijn waarom dit niet het juiste moment is. Het zijn (on-)bewuste strategieën om de spanning, de risico’s, de onzekerheid en de confrontatie met jezelf te kunnen vermijden. Als…, dan… Als ik het wat rustiger heb, dan… Als ik wat beter in mijn vel zit, dan… De als-dan-valkuil, de ideale escape. Ja, dit is het moment. Ja, het is spannend. Ja, het gaat je juist met deze vraag heel veel opleveren. Het leven is nú, niet morgen, niet overmorgen, maar Nu.

  Waarom gaat dit traject me wel daadwerkelijk wat opleveren?

  “Ik heb al zoveel gedaan. Wat maakt dat dit traject me nu echt iets gaat brengen?”
  Wat ik vaak terug hoor is dat mensen nooit hadden gedacht dat ze zoveel konden bereiken in dit traject. Wat het anders maakt is de directheid. Ik zeg ook wel: mild en meedogenloos. Je hebt bij mij geen ons om te ontsnappen. Het is de combinatie van de confrontatie, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Namelijk om de verbinding tussen jou en jezelf naar een betere plek toe te brengen. Je zal na het traject een verrekijker nodig hebben om te zien waar je vandaan gekomen bent. Het traject is lang genoeg om daadwerkelijk een doorbraak te creëren en je verlangen te realiseren. Kort genoeg om niet in eindeloze trajecten en gesprekken te vervallen. Het heeft de combinatie van de meerdaagse met de kracht van een groep en de diepgang van de individuele sessie en de zoomsessies en de tussentijdse support. Je hoofd en je lijf gaan weer samenwerken. Je krijgt een training voor Brein én Lichaam. Daadwerkelijk een breekijzer voor je brein, een kompas in jouw lijf en vrijheid van jouw ziel. Is de reis dan ten einde en is je hele leven daarna perfect? Nee, natuurlijk niet. Het leven zal je blijven uitdagen. Maar wanneer je de aangeleerde kennis en ervaringen toe blijft passen, dan heb je goud in handen en zal je daar de rest van je leven een ongekend profijt van hebben. Jij hebt hierna ten alle tijden leiderschap over jouw leven, met alles wat daarin op je pad zal komen.

  Als ik onverhoopt niet bij de meerdaagse kan zijn, wat dan?

  Tot 6 weken voor aanvang van het traject kan je nog kosteloos annuleren of doorschuiven. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten voor het traject in het geval je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn door bijvoorbeeld ziekte of overlijden van een dierbare.

  Het lijkt me gaaf, maar vind het ook best spannend om veranderingen in mijn leven te realiseren.

  Vaak is het te spannend om te veranderen omdat we niet weten wat de consequenties daarvan zijn. En dus blijven we zitten op de plek waar we zitten, met het idee dat we daar geen risico lopen. Maar dat is een illusie. Het leven klopt vroeg of laat hoe dan ook bij je op de deur. Dus ga je daarop zitten wachten in de hoop dat het wel goed komt en neem je plaats in de wachtkamer van je eigen leven? Of neem je het roer in eigen handen en bouw je aan je eigen karakter. Zodat je het leven aankan en er doorheen kan sturen op een manier die kloppend is voor jou?
  Natuurlijk is dat spannend. Maar wat is het alternatief? Het alternatief is dat je blijft zitten op de plek waar je nu zit. En die is meestal niet erg rooskleurig. Je bent hier ook niet voor niets. Iets in jou twijfelt. Ergens is er een roep om verandering.

  Wat deelnemers zelf zeggen over de groep:

  Wat deelnemers zeggen over hun transformatie:

  En nog veel meer tevreden deelnemers...

  *Voorheen werd de training bij Duin en Kruidberg in Santpoort gegeven, nu bij de Hoorneboeg in Hilversum.